Een nieuw jaar is weer begonnen

Een nieuw jaar is weer begonnen, dus allereerst de beste wensen voor 2023! Ik wens voor jou dat het een stralend, mooi, liefdevol en gezellig nieuw jaar wordt.

In 2022 is Irene’s HomeBakery gegroeid. Stapsgewijs en die groei hoop ik dit jaar voort te zetten. Ik zal dus ook dit jaar weer met alle liefde taarten, cupcakes, koolhydraatarm & suikervrij gebak en nog meer lekkers voor mijn klanten gaan bakken. Ook het lekkers via brievenbuspost ga ik mee door.

De laatste maand van het afgelopen jaar was druk. Niet zozeer in mijn bakkerij, maar wel in privésfeer waardoor ik wat minder aan bakken toe kwam. Toch heb ik bedrijfsmatig niet stil gezeten. Het gaf me de mogelijkheid om stil te staan bij wat ik dit jaar wil voor mijn bedrijf.

Met al die prijsstijgingen om ons heen vroeg ik me ook af of ik niet iets met mijn prijzen moest gaan doen. Om me heen zie ik bij collega thuisbakkers de prijzen omhoog schieten. Moet ik ook niet mee in die stroom? Ik heb besloten om bij mezelf te blijven. Mijn prijslijst is wel aangepast, maar mijn prijzen zijn niet perse gestegen. Sommige prijzen heb ik zelfs verlaagd. Waarom? Omdat ik eerlijke prijzen wil. Ik wil dat een taart of iets lekkers betaalbaar blijft. Er moet op een verjaardag ook nog geld overblijven om een cadeau te kopen, zeg maar. Natuurlijk wil ik er ook wat aan verdienen. Ik ben immers een bedrijf. Dit is onderdeel van mijn inkomen. Ik geef mijn baksels niet gratis weg, want de huur moet ook betaald worden en er moet eten op tafel staan om mijn 5 koppige gezin te voeden. Ik wil het alleen wel leuk houden. Voor jou als klant, zodat je waar krijgt voor je geld en voor mij, omdat ik niet het gevoel wil hebben dat ik bedragen vraag die eigenlijk niet goed voelen alleen maar om eraan te verdienen. Zo zit ik nou eenmaal niet in elkaar. Ik bak vanuit liefde, met passie en niet om er miljonair van te worden.

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Een jaar waarin ik veel hoop te bakken en veel klanten blij te mogen maken met iets lekkers voor een verjaardag, een feestje of gewoon als er visite komt of om jezelf tussendoor te verwennen bij de koffie.

Heb jij dit jaar iets speciaals te vieren? Wil je iemand verrassen? Of heb je gewoon eens zin in iets lekkers? Schroom dan niet om me een bericht te sturen om te vragen naar de mogelijkheden of om je wensen te bespreken. Ook dit jaar sta ik weer voor je klaar om iets lekkers te bakken.

Een prachtig nieuw jaar gewenst! ~ Irene