Over Irene

Hi! Op deze pagina stel ik me graag even aan je voor.

Mijn passie en liefde voor bakken zijn ontstaan toen ik moeder werd. Daarvoor bakte ik al graag, maar mijn passie is gegroeid sinds ik kinderen heb. Sindsdien ben ik namelijk méér gaan bakken en heb ik mij als bakster ontwikkeld. Elke verjaardag maak ik voor mijn kinderen een themataart. Dat doe ik ondertussen al heel wat jaartjes.

Ik werk niet met pakjes en zakjes. Mijn cakes, biscuitdeeg en botercrème maak ik allemaal zelf en ik werk – waar het kan – het liefst met echte en verse ingrediënten.

Je kunt me een creatieve bakster noemen. Ik maak geen taarten na van foto’s en ik maak ook nooit 2 precies dezelfde taarten. Ik zal er altijd mijn eigen draai aan geven. Natuurlijk wel binnen jouw wensen. Ik weet vooraf nooit precies hoe een taart eruit komt te zien. Ik laat mijn creativiteit de vrije loop. Zo ontstaat er altijd een unieke en persoonlijke taart, speciaal voor jou gemaakt.

Naast taarten en cupcakes op bestelling heb ik mij ook gespecialiseerd in het maken van koolhydraatarm en suikervrij gebak. Ik vind namelijk dat je ook van iets lekkers mag genieten als je om welke reden dan ook op je suikerinname wilt letten. Zelf heb ik genetische diabetes en dat is mijn reden geweest om me te specialiseren in koolhydraatarm gebak. Zo kan ik (en jij dus ook) zonder schuldgevoel ook iets lekkers eten bij de koffie.

Tot slot wil ik je nog vertellen dat wat voor bestelling je ook bij me plaatst, of dat nu een taart is, cupcakes of koolhydraatarm gebak, je mag er zeker van zijn dat ik het met liefde voor je maak. Ik hou rekening met jouw wensen en maak er vervolgens iets lekkers en moois van, persoonlijk en uniek, omdat jij dat verdient.

Met Irene’s HomeBakery wil ik een stukje gezelligheid creëren en verspreiden door het delen van iets lekkers met anderen. Bij mooie momenten hoort iets lekkers om het te vieren. Om het moment te delen met elkaar en fijne herinneringen te maken.Een taart of cupcakes maken zo’n moment net wat specialer.

Irene’s HomeBakery vindt dat iedereen mag genieten van iets lekkers. Oók als je moet of wilt letten op je suikerinname. Daarom ben ik me gaan specialiseren is koolhydraatarm en suikervrij bakken. Zodat je ook jezelf eens kan verwennen met iets lekkers bij de koffie of thee als je koolydraatbewust moet of wilt leven.

No stress! Een feestje zorgt vaak al voor genoeg geregel. Een taart of ander lekkers zou geen reden voor stress mogen zijn. Graag neem ik bij Irene’s HomeBakery je die zorg uit handen door een taart of cupcakes naar jouw wensen voor jou te maken. Hoef jij je daar niet druk om te maken en kan jij gewoon genieten van het feest.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan gerust een bericht via info@ireneshomebakery.nl

Lieve groet, Irene