Over mij

Hi! Op deze pagina stel ik me graag even aan je voor.

Mijn naam is Irene. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen (uit een eerder huwelijk). Ik ben creatief, zorgzaam en eigenwijs, maar ik heb ook oog voor detail, doorzettingsvermogen en ik hou ervan om gezellige dingen te doen met mijn gezin.

Mijn passie en liefde voor bakken zijn eigenlijk ontstaan sinds ik moeder werd. Daarvoor bakte ik al graag, maar mijn passie is gegroeid sinds ik kinderen heb. Sindsdien ben ik namelijk méér gaan bakken en heb ik mij als bakker ontwikkeld. Elke verjaardag maak ik voor mijn kinderen een themataart. Dat doe ik ondertussen al heel wat jaartjes. Mijn oudste zoon is net 16 geworden, de middelste is 14 en mijn dochter is 12. Ik heb er dus al aardig wat themataarten op zitten 🙂

Uiteindelijk besloot ik vorig jaar om van mijn hobby mijn beroep te maken en schreef ik me 1 juli 2021 in bij de Kamer van Koophandel. Een hele stap en ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen om dat niet te doen, want je inschrijven als bakkerij bij de KvK brengt namelijk ook een boel voorwaarden met zich mee. Toch zijn die voorwaarden ook een reden geweest om me in te schrijven en mijn bedrijf officieel te maken. Ik wil namelijk dat jij als klant er gerust op kunt zijn dat ik volgens de (hygiëne) regels werk.

Ik werk ook niet met biscuitdeeg uit een pakje. Ik maak geen botercrème uit een zakje en het liefst werk ik met natuurlijke kleurstoffen. Dat brengt soms wat beperkingen met zich mee, maar met mijn creativiteit weet ik daar altijd een oplossing voor te vinden. Ik werk gewoon het liefst zo puur mogelijk.

Naast taarten en cupcakes op bestelling heb ik mij ook gespecialiseerd in het maken van koolhydraatarm en suikervrij gebak. Ik vind namelijk dat je ook van iets lekkers mag genieten als je om welke reden dan ook op je suikerinname wilt letten. Zelf kamp ik met te hoge bloedsuikers en dat is mijn reden geweest om me te specialiseren in koolhydraatarm gebak. Zo kan ik (en jij dus ook) zonder schuldgevoel ook iets lekkers eten bij de koffie.

Tot slot wil ik je nog vertellen dat wat voor bestelling je ook bij me plaatst, of dat nu een taart is, cupcakes of koolhydraatarm gebak, je mag er zeker van zijn dat ik het met liefde voor je maak. Ik hou rekening met jouw wensen en maak er vervolgens iets lekkers en moois van, persoonlijk en uniek, omdat jij dat verdient.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur me dan gerust een bericht via info@ireneshomebakery.nl

Lieve groet, Irene