Sodabread met een Italiaans tintje
Een makkelijke manier om brood te maken is het maken van sodabread. Dit soort brood hoeft namelijk niet te rijzen en dat scheelt tijd. Ik maakte een sodabread met een […]
Een makkelijke manier om brood te maken is het maken van sodabread. Dit soort brood hoeft namelijk niet te rijzen en dat scheelt tijd. Ik maakte een sodabread met een […]
Oud brood, maar vind je weggooien zonde? Maak er een broodtaart van! Een broodtaart is super simpel om te maken en het leuke is dat je er allerlei soorten brood […]
Valentijn staat weer voor de deur en alhoewel je natuurlijk elke dag je waardering, dankbaarheid en liefde naar iemand kunt uitspreken, is Valentijnsdag de dag om dat eens wat extra […]
Dat koolhydraatarm ook heel lekker kan zijn, bewijst deze kokoscake/citroen cheesecake combi. Een heerlijk fris-zoete combinatie. De citroensmaak kun je ook achterwege laten. Het is dan nog steeds lekker. Dit […]
Een nieuw jaar is weer begonnen, dus allereerst de beste wensen voor 2023! Ik wens voor jou dat het een stralend, mooi, liefdevol en gezellig nieuw jaar wordt. In 2022 […]
Vandaag ging ik (zoals ik meestal doe) na de lunch een rondje wandelen. De beweging is goed voor me, zowel voor m’n lichamelijke gezondheid als voor m’n mentale gezondheid. Daarbij […]
Laatst kwamen mijn ouders bij ons op visite. We hadden ze uitgenodigd voor een diner om echt eens even bij te kletsen. Vaak schiet dat er toch bij in als […]
In dit blog van vandaag neem ik je graag eens mee voor een kijkje achter de schermen. Ik ben namelijk niet alleen maar bezig met bakken voor anderen. Een thuisbakkerij […]
Irenes HomeBakery is verhuisd. Tenminste, online. Ik heb gekozen voor een nieuwe naam voor de website, waardoor naam en website nu met elkaar overeenkomen. Dat geeft meer duidelijkheid. Dat betekent […]