Achter de schermen… er gebeurt van alles…

In dit blog van vandaag neem ik je graag eens mee voor een kijkje achter de schermen. Ik ben namelijk niet alleen maar bezig met bakken voor anderen. Een thuisbakkerij runnen betekent meer dan dat 😉

Zo ben ik bijvoorbeeld bezig met eigen kleding. Als je een bedrijf hebt, mag daar ook bedrijfskleding bij. Bijvoorbeeld om te dragen tijdens workshops of verkoopmomenten buitenshuis. Afgelopen week ontving ik mijn eerste t-shirt als proef en wat is dat leuk om te ontvangen! Ik werd er blij van! Op de voorkant staat de bedrijfsnaam en op de achterkant het logo met de website. Zelf vind ik het er netjes uitzien. En jij?

Verder ben ik bezig met het bedenken en uitproberen van nieuwe recepten en creaties. Dat is én leuk om te doen én ik blijf daarmee mezelf trainen en ontwikkelen. Zo ben ik de afgelopen week bezig geweest met een recept voor Chewy American Cookies. Eigenlijk heb ik geen koeken in mijn assortiment, maar deze mogen toch niet ontbreken! Het thuisfront heeft alle versies geproefd en de laatste versie (met extra stukjes chocolate chips) is goedgekeurd voor verkoop 🙂 In eerste instantie komen er 2 versies. Een chocolade variant cookie met witte chocolate chips en een naturel variant met pure chocolate chips. Ze zijn om te smullen!

Elke 2 weken zal er hier op de website een nieuw blog verschijnen. Ook zal ik dan af en toe eens een recept met je delen, vragen beantwoorden (dus stel ze me gerust) en tips en nieuwtjes met je delen.

De komende tijd zal er misschien nog het één en ander veranderen op de website. Hij is zeg maar nog in ontwikkeling, omdat ook mijn bedrijf in ontwikkeling is en dat is oké. Laat me vooral weten wat je ervan vindt en of je nog informatie mist.

Verder wens ik je voor nu een hele fijne week toe en mocht je nog iets lekkers willen of nodig hebben, je weet me te vinden 😉

Lieve groet, Irene

Voor vragen kun je me ook bereiken via: info@ireneshomebakery.nl