Een nieuwe plek

Irenes HomeBakery is verhuisd. Tenminste, online. Ik heb gekozen voor een nieuwe naam voor de website, waardoor naam en website nu met elkaar overeenkomen. Dat geeft meer duidelijkheid. Dat betekent dat er ook een nieuw e-mailadres is. Voor vragen en bestellingen kun je me nu bereiken op info@ireneshomebakery.nl

De website is nog in onderhoud. Stap voor stap zal die gevuld worden met alle informatie omtrent mijn baksels, bestellingen, proeverijen en workshops.

Ik zie het ook een beetje als een nieuwe start. Een moment om mijn thuisbakkerij weer nieuw leven in te blazen en daar heb ik zin in! Even weer met een frisse blik ernaar kijken om vervolgens alle ideeën uit te werken en mee aan de slag te gaan, want ideeën zijn er met mijn creatieve brein genoeg!

Ook ga ik lekker aan de slag met het uitproberen van nieuwe recepten, zodat er weer allerlei lekkere gebakjes en taarten besteld kunnen worden, óók koolhydraatarm en suikervrij. Heb je vragen of ben je op zoek naar een taart, cupcakes of gebakjes voor een feestje of gewoon voor bij de koffie? Stuur me dan gerust een bericht met je vragen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en ik denk graag met je mee.

Lieve groet, Irene

Irene's HomeBakery

Tags: