Nieuw! Irene’s HomeBakery bakmixen

Ik gebruik geen bakmixen voor mijn taarten, cupcakes of ander gebak. Ik maak ze ‘from scratch’ om het zo maar even te zeggen. Dat houdt het bakken zo puur mogelijk. Ook mijn kinderen leer ik dat je je bakmix gewoon zelf kunt maken. Je weet dan wat je in je taart stopt en wat je dus eet. Geen gekke toevoegingen waarvan je niet weet wat het is. Ik vind dat fijn en voor mijn klanten vind ik dat ook fijn.

Ik zeg niet dat het slecht is om bakmixen uit de winkel te gebruiken. Het zijn ook goede producten waarmee je prima lekkere taarten kunt maken. Zeker voor een beginnend bakster zijn kant-en-klare bakmixen een uitkomst. Dus begrijp me wat dat betreft niet verkeerd. Ik vind het zelf alleen fijner om zo puur mogelijk te bakken.

Ik maak dus eigenlijk m’n eigen bakmixen. Zonder toevoegingen. Gewoon de ingrediënten die je nodig hebt om het product te maken, zoals een taart, cupcakes, brownies of koolhydraatarm lekkers. Het leuke voor jou is nu dat ik die bakmixen ook ga verkopen. Dan hoef jij niet in winkels op zoek naar allerlei ingrediënten, maar heb je de basis alvast in huis, terwijl je weet dat aan deze bakmixen geen gekke dingen zijn toegevoegd. Het zijn de droge ingrediënten die ik gebruik, maar dan alvast afgewogen en wel, zodat jij alleen nog maar een paar houdbare ingrediënten hoeft toe te voegen, zoals eieren, boter of melk bijvoorbeeld (afhankelijk van de bakmix).

De Irene’s HomeBakery bakmixen zullen vanaf oktober verkrijgbaar zijn. Dat zal stap voor stap gaan. Ik begin met 1 bakmix, namelijk die voor mijn befaamde koolhydraatarme en glutenvrije chocolade cakejes waar ik elke keer weer goede reacties op krijg. Natuurlijk krijg je er dan ook het recept en de bereidingswijze bij. In de loop der tijd zal dit uitgebreid worden naar meer bakmixen als daar vraag naar is en misschien dat ik het ook seizoensgebonden ga doen. Daar moet ik nog even over nadenken. Als echte adhd’er begin ik gewoon en zie ik wel waar het schip strand 😉

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het me vooral weten. Dat kan met een reactie onder dit bericht, een email of een DM op social media.

Lieve groet, Irene

Tags: , , , ,