Taart workshop

Taart workshop

Zelf je taart maken, hoe leuk is dat? Een taart decoreren is een creatief proces met oneindige mogelijkheden. Voor mij is het ook ontspanning, want ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en iets moois te creëren. Jou gun ik dat ook en daarom help ik je graag op weg met een workshop taart decoreren.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het vullen van een 15 cm taartje, het afsmeren ervan en het decoreren van de taart met eetbare bloemen, vers fruit en botercrème. Tijdens deze workshop werken we dus niet met fondant. De taart mag je na afloop natuurlijk mee naar huis nemen. Ik zorg voor een doos waar hij in kan, zodat je hem veilig mee kan nemen.

Er is plek voor 4 personen. Je kunt met je eigen groepje inschrijven, maar ook deelnemen aan een ‘open’ workshop. De prijs is €39,95 p.p. inclusief het gebruik van alle materialen en koffie/thee met wat lekkers uit eigen bakkerij. Tijdens de workshop kun je je vragen aan me stellen en zorg ik ervoor dat eventuele creatieve blokkades worden opgeheven. Je zult met een lekker en zelf gedecoreerd taartje naar huis gaan. Als extraatje krijg je mijn recept voor botercrème, zoals we die gebruiken tijdens de workshop mee naar huis, zodat je daar thuis mee aan de slag kunt.

De workshop vindt plaats bij mij in Den Haag op woensdagochtend of vrijdagochtend van 10.00u-13.00u.